Agnieszka Chylińska to jedna z najpopularniejszych polskich wokalistek, która wciąż cieszy się ogromną popularnością. W życiu przeszła wiele, także w kwestii zmian wizerunkowych, ale ona wciąż może liczyć na swoje wierne grono fanów, którzy kochają ją zarówno w roli buntowniczej, przeklinającej i wydziaranej piosenkarki, jak i w roli wrażliwej mamy trójki dzieci.

Agnieszka Chylińska już tak nie wygląda. Piosenkarka totalnie zmieniła fryzurę

Ten rok dla wokalistki jest wyjątkowy z okazji 25-lecia działalności scenicznej. Z tej okazji piosenkarka planowała ogromną i głośną trasę koncertową.

Kiedy skończyłam 18 lat, jedynym moim marzeniem było wyjście na scenę i wykrzyczenie swojego młodzieńczego buntu, swoich emocji, siebie… Myślałam, że to będzie jednorazowe, że nikt nie zaufa tej szalonej i niegrzecznej dziewczynie, jaką byłam. Po 25 latach, kiedy okazało się, że sen osiemnastolatki trwa i stał się moją drogą, pasją, pracą i namiętnością, muszę przyznać – w środku ciągle mam zbuntowane dziecko, które cały czas chce krzyczeć, mówić do ludzi, pragnie ich obecności i sympatii – mówi o swojej trasie Chylińska.

Popularne wiadomości teraz

"Wstyd mi przyznać, że widziałam mojego wnuka tylko raz, mimo że ma już 2 miesiące. A wszystko przez moją synową"

"Przykro mi było słyszeć takie słowa od mojej ukochanej dziewczyny. To był ostatni wieczór, który spędziliśmy razem"

Rodzice Anny nie wzięli udziału w ślubie, mówiąc swojej jedynej córce, że to małżeństwo nie przetrwa

"Skąd masz takie drogie ubrania, mój kochanek mi je dał": krzyknął mężczyzna, gdy znalazł ubrania, które ukrywała jego żona

Jednak w związku z koronawirusem i rozporządzeniem premiera o odwołaniu wszelkich masowych imprez, Chylińska była zmuszona oddalić w czasie swoją wymarzoną trasę. W związku z tym, wokalistka wydała specjalne oświadczenie.

Drodzy. Pragniemy Was zapewnić i uspokoić, że ŻADEN KONCERT z Trasy 25 lat Agnieszki Chylińskiej „Warto było szaleć tak” NIE ZOSTANIE ODWOŁANY. Dajemy Wam na to słowo. BILETY ZACHOWUJĄ WAŻNOŚĆ. Niektóre koncerty – zgodnie z zarządzeniem rządu RP – będziemy musieli nieco przesunąć w czasie. Pracujemy na najwyższych obrotach z miastami, ze służbami, aby zadbać przede wszystkim o bezpieczeństwo i o zdrowie. Wprowadzamy odpowiednie procedury i zabezpieczenia. Prosimy Was o wyrozumiałość, abyśmy mogli w odpowiednim czasie, spokojnie i z radością spotkać się z Wami podczas kolejnych koncertów – napisała wokalistka na Instagramie.

View this post on Instagram

Drodzy. Pragniemy Was zapewnić i uspokoić, że ŻADEN KONCERT z Trasy 25 lat Agnieszki Chylińskiej „Warto było szaleć tak” NIE ZOSTANIE ODWOŁANY. Dajemy Wam na to słowo. BILETY ZACHOWUJĄ WAŻNOŚĆ. Niektóre koncerty - zgodnie z zarządzeniem rządu RP - będziemy musieli nieco przesunąć w czasie. Pracujemy na najwyższych obrotach z miastami, ze służbami, aby zadbać przede wszystkim o bezpieczeństwo i o zdrowie. Wprowadzamy odpowiednie procedury i zabezpieczenia. Prosimy Was o wyrozumiałość, abyśmy mogli w odpowiednim czasie, spokojnie i z radością spotkać się z Wami podczas kolejnych koncertów. Na razie zmiany dotyczą ZIELONEJ GÓRY i POZNANIA. Jeśli zmiany będą dotyczyć innych miast, natychmiast Was o tym tutaj poinformujemy. POZNAŃ - koncert z 13.03 przełożony na 24.05.2020 i będzie to koncert URODZINOWY AGNIESZKI (bilety zachowują ważność) ZIELONA GÓRA - koncert z 14.03 przełożony na 17.04.2020 (bilety zachowują ważność). Bądźcie z nami ❤️ Top Management Agnieszka Chylińska Wagart

A post shared by Agnieszka Chylińska (@agnieszka.chylinska) on

Agnieszka Chylińska zdradziła na co choruje jej dziecko